O podjetju

O podjetju

Podjetje Avtech d.o.o. je podjetje z bogatimi orodjarskimi izkušnjami. Nudimo vam svetovanje ter pomoč pri razvoju novih izdelkov, izdelamo tehnično dokumentacijo, prototipne izdelke, prototipna orodja ter produkcijska orodja.

Naše storitve temeljijo na večletnih izkušnjah uvajanja novih tehnologij, kot tudi postavitev zahtevno tehnoloških proizvodnih procesov. V proizvodnih procesih so potrebne nenehne spremembe, saj nam lahko le tehnološko dovršena proizvodnja omogoči večjo dodano vednost in večjo konkurenčnost.

Opremljeni smo z najnovejšimi stroji in ostalo tehniko za brizganje termoplastov.

Za potrebe kupca poleg orodij ter brizganja plastičnih izdelkov nudimo tudi strojno obdelavo, ki jo zagotavljamo s kombinacijo visokokakovostnih strojev ter usposobljenega osebja. Strojni park nam omogoča veliko možnosti obdelave kovin. Nudimo izdelavo posamičnih kosov kot tudi serijsko izdelavo kovinskih komponent.

V naši ponudbi je tudi izdelava montažnih priprav ter linij.

Našim strankam pomagamo zmanjšati stroške in povečati produktivnost, s tem pa dosežejo večjo dodano vrednost in večjo konkurenčnost na tržišču.

Dobro premišljena izbira tehnologije obdelave je jamstvo za kakovost naših storitev.

Smo ekipa, ki vam s pomočjo naših kooperantov in zunanjimi sodelavci vašo idejo pripelje do realizacije in vaših uspehov.

AVTECH d.o.o.
AVTECH inženiring,orodjarstvo in brizganje plastike d.o.o.

Grajska vas 1, 3303 Gomilsko, Slovenija

t. +386 (0) 41 241 205
e. info@avtech.si
s. www.avtech.si

d.š. SI47565390
m.š. 3282058000
t.r. SI56 02338-0257049026

direktor: Avbelj Viljem
m. +386 (0)31 318 965